Koka Gas

Koka Gas sh.p.k është kompania lider në tregun shqiptar për furnizimin me gaz për familjarë dhe biznese. Të hapur në vitin 2002 dhe me eksperiencë 15 vjeçare te ne do të gjeni ciësinë më të lartë të bombulave të gazit të kolaudura dhe të pakolauduara. Ekskluziviteti i gazit propan më të mirë të Kastrati Group bën që produktet tona të jenë më të rekomanduarat në treg duke ju garantuar për jetëgjatësinë e lartë, rrezikshmërinë minimale dhe pa aromë në djegie. Fokusi yne kryesor është cilësia e lartë dhe shpejtësia në shpërndarje ku me 8 pika, një flotë prej 15 automjetesh shpërndarjeje dhe 20 punëtorë ne jemi për më pak se 30 minuta larg jush, duke ju ofruar shërbim të plotë transporti dhe montimi. Jemi kompania e vetme që çdo punëtor e kemi të licensuar për shërbimin që ofron sepse duam që klientët tanë të jenë në duar të sigurta. Ne ofrojmë bombula gazi dhe mbushje me gaz për gatim, ndriçim dhe ngrohje. Te Koka Gaz do të gjeni instalimet më të mira dhe më të sigurta të gazit për familjet apo bizneset tuaja. Besimi juaj është suksesi ynë, prandaj ne furnizojmë çdo ditë mijëra familje dhe qindra biznese në të gjithë Tiranën. Mund të na gjeni në të gjithë pikat e gazit me logon Koka Gas dhe Kastrati Group si dhe në çdo pikë furnizimi me karburant Kastrati.

Image

Furnizim për Familje

Image

Furnizim me bombula të kolauduara

Image

Bombul e pa kolauduar por e kontrolluar

Image

Furnizim për Bar/Lokale

Image

Furnizim për restorant

Image

Furnizim për depozitë